03.01.2010 21:06

Co jsme vše zažili=)

Ahojky všichni kamarádi a ahoj i Vaším páničkům=)

Je toho opravdu dost co se za poslední čas stalo!  Hlavním tématem budou asi Vánoce, které jsem si užili úplně všichni. Aneenka a Salynek dostali tolik věcí pod stomeček až jsme si říkali, že si to nezasloužili=)Tak abych začla Anee: nový pelíšek ve tvaru sýru-později přidám foto, růžového koníka z Ikey, bílou krysu z Ikey, šampónek, růžovou kombinézku od tety Míši, bílo-oranžový míček s rolničkou a pamlsky no to radši jmenovat nebudu, protože si všichni dokážete představit, když si člověk otevře obchod s chovatelskýma potřebama=)
Salynek dostal fialového koníka z Ikey, černou krysu z Ikey, pláštěnku od Míši, zeleno - bílý míček s rolničkou, velikánský pelíšek-pěkně měkoučký a s těmi pamlsky je to to samé=)
Další zajímavá věc je ANTIKONCEPCE PRO PSY nikoliv feny(žádná kastrace)...už jsem zmiňovala na Psotníku!!!
Takže jsme se Salynkem absolvovali aplikaci tohoto mikročipu, který je v podstatě na stejné bázi jako EUROčip. Zavádí se velkou jehlou pod kůži, působnost se projeví do 14dnů, poté je PES neplodný (nevytváří se mu spermie),psa to hodně zklidní a nevnímá pach hárající feny, doba působnosti je půl roku někdy i déle. Po vyjmutí tohoto čipu se pes během 1-2měsíců zregeneruje a je opět plodný. 
Takže si myslím že je to nejšetrnější způsob kontroly nad nechtěným nakrytím fenky!!!Pro lidi kterým se tato metoda nelíbí a navrhovali mi kastraci psa, tak znovu opakuji že my na kastraci jít nemůžem protože Salda má EPILEPSII a nemusel by se z ní probrat, takže toto nepřichází v úvahu!!!!

Anee má hárat nakonci ledna, takže budu informovat jak to Salynek snášel  a jestli se opravdu uklidní a uleví se mu tak!!!!

Toto by bylo pro zatím vše=)

—————

Zpět


Kontakt



ICQ 363 838 107
https://www.hafici.cz/profily-mazlicku/detail-profilu/14811/



Anketa

Jaká barevná varianta se Vám líbí nejvíce na PK????

černa s pálením (23)
39%

žlutá (7)
12%

hnědá s pálením (10)
17%

modrá s pálením (7)
12%

červená (2)
3%

merle (3)
5%

lila (7)
12%

Celkový počet hlasů: 59